BoardWord.Com
      UrbanDictionary.com How to play:

  • Click the board and use keyboard to enter words
  • Move around with arrows, space, backspace and enter
  • Use a ? to represent a blank tile in your available characters
  • Doubleclick tile to mark as occupied by blank (non-scoring) character
  • To efficiently enter words downwards, press Enter between each character
  • To change bonus tiles, click "change scoring" below the board and click tiles multiple times to cycle between values

 Fun places to download and/or play such games:

Leuke manieren om bordwoord.nl te gebruiken/h1>

Meet jouw bekwaamheid
Zoek, zonder het gebruik van bordwoord.nl, de beste zet die je ziet. Voeg daarna jouw bord en letters toe om te zien wat bordwoord.nl voorstelt. Indien bordwoord.nl betere woorden voorstelt, spendeer dan wat tijd om te zien wat soort woorden dit zijn. Misschien ben je onaandachtig voor specifieke soorten woorden, of woorden met bepaalde eindes. Leer jezelf daarna om in de toekomst deze woorden op te merken. Op deze manier kan je jouw spel snel en relatief gemakkelijk verbeteren.

Word een meer strategische speler
Spreek af met je tegenstander dat alle soorten hulp toegelaten is in het spel. Op deze manier heb je beide de beste mogelijke zetten beschikbaar. Net zoals in een open-boek examen is het dan zeer bepalend om uit alle mogelijke woorden telkens het beste woord te kiezen dat zal leiden tot jouw overwinning. Op deze manier zal je zien hoe belangrijk het is om zelf zetten te doen die het je tegenstandiger moeilijker maken om bonsutegels te bereiken - zelfs indien de gekozen zet niet de hoogst scorende is op dat specifieke moment. Het zal je bovendien ook het belang aantonen van het bijhouden van hoog scorende letters zoals Q, X en Y, waarvan er telkens slechts één per spel is, totdat ze kunnen geplaatst worden op een bonustegel.

Kies een categorie
Soms is de rivaliteit van minder belang dan de babbel en de humor tussenin. Een grappige manier om je tegenstander te verrassen is om telkens woorden te kiezen uit een specifieke categorie. Bijvoorbeeld ongewone of archaïsche woorden, of misschien zelfs flirterige woorden.

Oefen je tweede of derde taal
Frans gehad in het middelbaar? Lang geleden dat je het nog gebruikt hebt? Zoek een willekeurige Franse tegenstander en gebruik bordwoord.nl om het net interessant genoeg te houden voor jouw tegenstander. Gebruik de gelegenheid om zelf jouw vreemde taal te oefenen, zowel in het spel als via het chatten met jouw tegenstander tussenin. Misschien verkrijg je er, naast het verbeteren van je Frans, zelf enkele nieuwe vrienden mee.

Terug naar de hoofdpagina./a>